Pro Nutrition Anab. Protein
- 50/50 snabb och långsam
- Låglaktos
Andra alternativ
- Produktbeskrivning
- Näringsinnehåll
- (63) Recensioner
- Leverans & betalning
Allroundprotein
Pro Nutrition Anab. Protein är ett perfekt allroundprotein. Framtaget för att användas såväl i samband med träning som till mellanmål och kvällsmål. Ett protein för alla tillfällen!
- Utmärkt allroundprotein
- 3-stegs absorption (time-release-effekt)
- Mycket hög proteinhalt
- Låg laktoshalt
Näring för dina muskler
Pro Nutrition har alltid varit kända för att kombinera kvalitet med bra pris. Genom att sätta samman tre olika proteinråvaror med olika egenskaper och upptagningstider har Pro Nutrition tagit fram Anab. Protein, en produkt som bidrar till att ge musklerna protein både direkt och under långt tid (upp till åtta timmar).
Anab. Protein är ett protein som kan och bör användas vid träning, innan nattsömn och som måltidskomplement oavsett målsättning. Proteinet passar både dig som eftersträvar muskelökning och dig som vill minska i vikt.
Vassle
Ett mjölkprotein som tack vare dess snabba upptag lämpar sig särskilt bra i samband med träning. Vid träning är det viktigt att snabbt förse musklerna med protein (aminosyror). Pro Nutrition använder sig av ett ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat, vilket är en överlägsen form av vassleprotein, framtaget genom en skonsam reningsprocess som bevarar proteinets naturliga fraktioner.
Kasein
Ett mjölkprotein med låg halt laktos och som absorberas långsamt och ger en bra mättnadskänsla. Studier visar att kasein kan förse dina muskler med byggmaterial (aminosyror) i upp till 8 timmar efter intag. Detta gör att Anab. Protein även är lämpligt innan nattsömn. Kasein är det protein som verkar mest antikatabolt (motverkar muskenedbrytning) av alla proteinsorter. Det långsamma upptaget och den antikatabola verkan i kombination gör detta protein mycket bra under diet.
Helmjölksproteinisolat (Total Milk Protein)
Mjölkprotein består naturligt av en 80/20 fördelning av kasein och vassle. Helmjölksproteinisolat är ett mjölkprotein i sin mest naturliga form och består av vassleproteinisolat och micellärt kasein i en och samma råvara. Helmjölksproteinisolat innehåller en låg halt laktos.